Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Derksen Stomverbaasd Over Ajax Salaris Bergwijn Ongelooflijk

Derksen stomverbaasd over Ajax-salaris Bergwijn: 'Ongelooflijk!'

Derksen vernietigend over salaris Bergwijn

Voetbalanalist Johan Derksen is woedend over het salaris dat Ajax aan Steven Bergwijn betaalt. Volgens De Telegraaf verdient de aanvaller maar liefst 4 miljoen euro per jaar. "Ongelooflijk", reageert Derksen in VI Vandaag. "Ajax is helemaal bezopen geworden."

Derksen vindt het niet te vatten dat Ajax zo veel geld uitgeeft aan een speler die nog nooit echt heeft laten zien wat hij kan. "Bergwijn is een goede voetballer, maar hij is geen wereldtopper", aldus Derksen. "Hij heeft nog nooit een belangrijke prijs gewonnen en hij heeft nog nooit een groot toernooi gespeeld."

De analist wijst erop dat Ajax met Bergwijn een grote gok neemt. "Hij is blessuregevoelig en hij heeft nog nooit een heel seizoen op topniveau gespeeld", aldus Derksen. "Als hij weer geblesseerd raakt, dan is Ajax zijn geld kwijt."

'Ajax moet zich schamen'

Derksen vindt dat Ajax zich moet schamen voor het salaris dat Bergwijn krijgt. "Dit is een schande", zegt hij. "Ajax is een club met een rijke historie, maar met dit soort uitgaven毀毀den ze hun eigen imago. Ze geven het signaal af dat ze niet meer geïnteresseerd zijn in het opleiden van jonge spelers, maar alleen nog maar in het kopen van dure namen."

Derksen roept Ajax op om het salaris van Bergwijn aan te passen. "Als ze dat niet doen, dan verliest de club zijn geloofwaardigheid", aldus Derksen. "Supporters willen niet dat hun club zo veel geld uitgeeft aan een speler die nog niks bewezen heeft."


Comments