Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Olycka Huddingevaegen

Olycka Huddingevägen: Allvarlig trafikolycka i Stockholm

Sammanfattning

En allvarlig trafikolycka inträffade på Huddingevägen i Stockholm under fredagseftermiddagen. Flera bilar var inblandade i olyckan, som resulterade i att flera personer skadades.

Olycksförlopp

Olyckan inträffade vid 15-tiden på fredagseftermiddagen på Huddingevägen i södergående riktning, mellan trafikplatserna Skärholmen och Sätra. Enligt vittnesuppgifter körde en personbil i hög hastighet och körde in i en annan bil bakifrån. Detta ledde till en seriekollision som involverade ytterligare två bilar.

Räddningsinsats

Flera räddningsenheter, inklusive ambulanser, brandbilar och polis, larmades till platsen. Räddningspersonal arbetade intensivt för att hjälpa de skadade och säkra platsen. De skadade personerna fördes till sjukhus med ambulans, varav några med allvarliga skador.

Personer skadade

Enligt polisen skadades totalt sex personer i olyckan. Tre av de skadade fick allvarliga skador, medan de övriga tre fick lindrigare skador. De skadade är i åldrarna 20-50 år.

Trafikpåverkan

Olyckan ledde till stora trafikstörningar på Huddingevägen. Trafiken i södergående riktning stängdes av helt under räddningsarbetet, vilket skapade långa köer. Trafiken började släppas på igen vid 18-tiden, men med begränsad framkomlighet.

Utredning

Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Olycksorsaken är ännu inte fastställd, men polisen misstänker att hög hastighet och ouppmärksamhet kan ha bidragit till olyckan.

Vittnesuppgifter

Enligt vittnen körde den misstänkta bilen i mycket hög hastighet innan olyckan. Vittnen uppger också att bilen körde om flera andra bilar på ett vårdslöst sätt.

Uppmaning till försiktighet

Polisen uppmanar bilister att vara försiktiga i trafiken och att anpassa hastigheten efter väglaget. Överdriven hastighet och ouppmärksamhet är vanliga orsaker till allvarliga trafikolyckor.


Comments